អត្ថប្រយោជន៍​ទាំង​ ៥ ​នៃ​ការ​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ ដែល​​អ្នក​នឹក​ស្មាន​ពុំ​​ដល់

  • 2018-07-12 02:00:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ការ​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ​មើល​ទៅ ហាក់​បី​​ដូច​ជា​ធម្មតាៗ គ្មាន​អ្វី​គួរ​ឲ្យ​កត់​សម្គាល់​ផង ប៉ុន្តែ​វា​​មិន​មែន​ដូច​ជា​អ្វី​ដែល​អ្នក​គិត​ឡើយ។ ការ​​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ ពិត​​ជា​មាន​សារៈ​ប្រយោជន៍​សំខាន់ៗ​ ៥​យ៉ាង​ដែល​នឹក​ស្មាន​ពុំ​ដល់​។

១. ​ជួយ​ធ្វើ​​​ឲ្យ​អារម្មណ៍​អ្នក​មូល

ពេល​​ធ្វើ​ការងារ​អ្វី​មួយ អ្នក​ដែល​បាន​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ អាច​​ធ្វើ​​ការងារ​បាន​លឿន​ និង​មាន​អារម្មណ៍​មូល​ជាង​​អ្នក​ដែល​មិន​បាន​​ទំពា។

២. ជួយធ្វើ​ឲ្យ​ធ្មេញស្អាត​​

​វា​អាច​សម្អាត​បាក់តេរី​​​ពី​ចំណី​អាហារ​ដែលជាប់​​នៅ​ក្នុង​ធ្មេញ និង​ថែមទាំង​អាច​ជួយ​​​កម្ចាត់​ក្លិន​មិន​ល្អ​​នៅ​ក្នុង​មាត់​​របស់​អ្នក​ផង​ដែរ។ អ្នក​គួរ​ជ្រើស​រើស​ស្ករ​កៅស៊ូ​ណា​ដែល​គ្មាន​ជាតិ​ស្ករ ព្រោះ​វា​អាច​ធ្វើ​ឲ្យ​ធ្មេញ​ពុក។​

៣. ទប់​ស្កាត់​ការ​ភើ

ការ​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ ឲ្យ​បាន​៣០​នាទី​បន្ទាប់​ពី​បាយ​រួច អាច​ជួយ​ទប់​ស្កាត់​ជាតិ​អាស៊ីន​និង​ហ្គាស​ ដែល​មិន​បណ្តាល​ឲ្យ​អ្នក​ភើ។

៤. មិន​ធ្វើ​ឲ្យ​​អ្នក​ឃ្លាន

បើ​អ្នក​មិន​ចង់​ធាត់​ដោយ​​សារ​កា​ឃ្លាន​ចំណី​អាហារ​គ្រប់​ពេលវេលា អ្នក​អាច​ទំពារ​ស្ករ​កៅស៊ូ​ដែល​គ្មាន​ជាតិ​ស្ករ វា​នឹង​អាច​ជួយ​ឲ្យ​អ្នក​​មាន​អារម្មណ៍​ថា​ឆ្អែត មិន​ឃ្លាន​ផ្តេសផ្តាស​ដូច​មុន។

៥. ជួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ

ចង់​ឲ្យ​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ ដំណើរការ​បាន​ល្អ ឬ​​អ្នក​មាន​បញ្ហា​ទល់​លាមក អ្នក​គួរ​ទំពា​ស្ករ​កៅស៊ូ​ឲ្យ​បាន​​៣​​ពេល​ជា​រៀងរាល់​ថ្ងៃ​​បន្ទាប់​ពី​បាយ​រួច។ អ្នក​ច្បាស់​ជា​ទទួល​បាន​​​ប្រសិទ្ធភាព​ជាក់​ជា​មិន​ខាន។

ចុចអានបន្ត៖

ប្រភព៖ liekr ប្រែ​សម្រួល៖ ដេត ឈុនអ៉ី