ទៅផ្សារហត់មធ្យម ងំទិញប៉ះបន្លែគីមី! ស្រ្តីមេផ្ទះ គួរដឹងវិធីសាស្រ្តឆ្នើមៗទាំងនេះ

  • 2020-04-09 03:05:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 3

ការ​ថែ​ទាំ​សុខភាព​បាន​ល្អ​អាស្រ័យ​លើ​ការ​ទទួល​ទាន​អាហារ​មាន​ជីវជាតិ​គ្រប់​គ្រាន់ ដូច្នេះ​ហើយ​បន្លែ ​ផ្លែ​ឈើ​ដាំ​ដុះ​តាម​បែប​ធម្មជាតិ​បាន​ផ្ដល់​​វីតាមីន​ច្រើន​ណាស់​ដល់​រាង​កាយ​មនុស្ស។ ​​យ៉ាង​ណា​មិញ ​សព្វ​ថ្ងៃ​បន្លែ​​​​ដែល​​ដាក់​លក់​លើ​ទី​ផ្សារ ​ត្រូវ​បាន​ប្រើ​គី​មី​ដើម្បី​ពន្លឿន​ការ​លូត​លាស់ ​និង​ប្រជែង​តម្លៃ​លើ​ទី​ផ្សារ។

​យ៉ាង​ណា​ក្ដី ​មាន​វិធី​សាស្ត្រ​មួយ​ចំនួន​អាច​មើល​ដឹង​ថា ​បន្លែ​ណា​​ប្រើ​ប្រាស់​ជី​គីមី​ឬ​អត់។

១. ​មាន​ទំហំ​ប៉ុន​ៗ​គ្នា

​ដោយសារ​អំណាច​របស់​ជាតិ​គី​មី​ ​ធ្វើ​ឲ្យ​បន្លែ​ទាំង​នោះ​មាន​​ទំហំ​ធំ​ៗ​ប្រហាក់​ប្រហែល​គ្នា។ ​​ជា​​ទូ​ទៅ បើ​វា​ដាំ​ដុះ​ដោយ​ធម្មជាតិ​ ច្បាស់​ណាស់​ប្រាកដ​ជា​​មាន​ខ្លះ​ធំ ​ខ្លះ​តូច មិន​ប៉ុន​ៗ​គ្នា​នោះ​ទេ។ ​

២. រូប​រាង​ខាង​ក្រៅ​ល្អ​ទាក់​ទាញ

​​ជា​ទូ​ទៅ​គេ​អាច​សម្គាល់​លើ​ស្លឹក​របស់​វា បើ​អ្នក​សង្កេត​ឃើញ​ថា​ស្លឹក​វា​​ធំ​ៗ ​គ្មាន​សូម្បី​ដង្កូវ​ស៊ី ​ឬ​ស្រមោច​ចោះ ​នោះ​ប្រាកដ​ជា​បន្លែ​ប្រើ​គី​មី​ហើយ។ ​ដោយសារ​ដង្កូវ និង​ស្រមោច​វា​ស៊ី​តែ​បន្លែ​ណា​ដែល​ដាំ​ដុះ​ដោយ​ធម្មជាតិ​ទេ ​ចំណែក​គី​មី​វិញ​វា​មិន​​អាច​ទៅ​ស៊ី​បាន​ឡើយ ព្រោះ​វា​នឹង​ពុល​ស្លាប់។

៣. ​មើល​លើ​តម្លៃ

​ដោយសារ​តែ​​បន្លែ​​ធម្មជាតិ​មាន​ការ​លូត​លាស់​​ប្រើ​​រយៈពេល​យូរ ​​និង​ទាម​ទារ​ការ​ថែ​ទាំ​ដឹត​ដល់​ជាង​បន្លែ​ប្រើ​គី​មី ​ដូច្នេះ​​តម្លៃ​តែង​មាន​​តម្លៃ​ថ្លៃ​ជាង។

ជា​​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​និង​មាន​ភាព​ងាយ​ស្រួល​បំផុត​ អ្នក​អាច​​​​ចូល​ទៅ​កុម្ម៉ង់​តាមរយៈ ៖

ផ្សារ បន្លែ កសិផល ធម្មជាតិ មាន ក្រុម​ការងារ​ជា​ច្រើន​នាក់​រង់ចាំ​ដឹក​ជូន​បង​ប្អូន​យ៉ាង​ឆាប់រហ័ស ក្នុង​ចន្លោះ​ពេល​ត្រឹម​តែ ២០​នាទី​ប៉ុណ្ណោះ​នៅ​ភ្នំពេញ៕

ប្រភព៖ dnaindia ប្រែ​សម្រួល៖ លឹម សុនា