របស់ក្នុងផ្ទះទាំង ៣ ដែលកខ្វក់ជាងការ៉ូបន្ទប់ទឹកទៀត

  • 2017-09-06 01:04:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

មនុស្ស​គ្រប់​គ្នា​គិត​ថា​ការ​សម្អាត​ផ្ទះ​ជា​ប្រចាំ ​គឺ​ជា​វិធី​ដែល​ត្រឹម​ត្រូវ​ដើម្បី​រក្សា​អនាម័យ​ហើយ​ ជា​ពិសេស​គឺ​ការ​សម្អារ​សម្ភារៈ​ប្រើ​ប្រាស់​ផ្សេង​ៗ​នៅ​ក្នុង​ផ្ទះ​។ ប៉ុន្តែ​ការ​ពិត​ពួក​គេ​មិន​បាន​ចាប់​អារម្មណ៍​ទេ​ថា​មាន​សម្ភារៈ​ខ្លះ ​ទោះ​ជា​បាន​សម្អាត​ជា​ប្រ​ចាំ​ក្តី ​ក៏​វា​នៅ​តែ​កខ្វក់​និង​មាន​ផ្ទុក​មេរោគ​ដដែល​។

១. ជ្រុញ៖ មិន​ថា​អ្នក​លាង​វា​ច្រើន​លើក​យ៉ាង​ណា​ទេ​ ប៉ុន្តែ​កម្ទេច​តូច​ៗ​របស់​សាច់​និង​បន្លែ​នឹង​នៅ​ជាប់​ផ្ទៃ​របស់​ជ្រុញ​។ វិធី​ដ៏​ប្រសើរ​គឺ​ត្រាំ​ទឹក​ពេល​ដែល​ប្រើ​រួច ​ជា​ពិសេសសម្រាប់ជ្រុញឈើ។

២. ប៉ុង​លាង​ចាន​៖ បន្ទាប់​ពី​លាង​ចាន​រួច​ជាតិ​កខ្វក់​និង​បាក់តេរី​នឹង​នៅ​ជាប់​ប៉ុង​នោះ។ ក្រោយ​ពី​ប្រើ​រួច​ត្រូវ​យក​ទៅ​ហាល​ថ្ងៃ ​ឬ​ឧស្សាហ៍​ដូរ​វា​ចេញ​។

៣. តុក្កតា៖ ​ធូលី​ផ្សេង​ៗ​ដែល​ទុំ​ជាប់​នឹង​រោម​តុក្កតា​អាច​បង្ក​ទៅ​ជា​បាក់តេរី​ ហើយ​ជា​ទូទៅ​មនុស្ស​ឧស្សាហ៍​មាន​បញ្ហា​ច្រមុះ​ដោយ​សារ​វា​៕

ចុចអាន៖ធ្លាប់​ឆ្ងល់អត់ថា ហេតុអីបាន​គេទុកចន្លោះទទេទាំងនេះលើបន្ទះថ្នាំ?

ប្រភព៖ theasianparent ប្រែ​សម្រួល៖ អ៊ុង រ័ត្នបញ្ញា

អត្ថបទពេញនិយម