ផ្លែឈើ ៤ មុខ ផ្ទុកជាតិស្ករតិចស័ក្តិសមអ្នកចង់ស្គម អ្នកទឹកនោមផ្អែមនិងជំងឺសរសៃឈាមបេះដូង
- 2019-12-26 07:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ផ្លែឈើ ៤ មុខ ផ្ទុកជាតិស្ករតិចស័ក្តិសមអ្នកចង់ស្គម អ្នកទឹកនោមផ្អែមនិងជំងឺសរសៃឈាមបេះដូង
គ្រប់ផ្លែឈើទាំងអស់ មិនប្រាកដថាមានជាតិស្ករច្រើននោះទេ ជាក់ស្តែងដូចជាផ្លែឈើទាំង ៤ ប្រភេទនេះ។ ហើយប្រភេទផ្លែឈើទាំងនេះ គឺសំបូរទៅដោយវីតាមីន រសជាតិឆ្ងាញ់ និងអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនសម្រាប់រាងកាយអ្នក។ ផ្លែឈើទាំងនោះរួមមាន៖
១. ក្រូចឆ្មា
ផ្លែក្រូចឆ្មា ១០០ ក្រាម មានជាតិស្ករត្រឹមតែ ១,៧ ក្រាមតែប៉ុណ្ណោះ។ អ្នកអាចយកវាធ្វើជាគ្រឿងផ្សំជាច្រើន ពិសេសភេសជ្ជៈផ្សេងៗ។
**២. ផ្លែប៉ោម**
វាជាផ្លែឈើមួយប្រភេទដែលសំបូរទៅដោយ fiber និងកម្រិតជាតិស្ករតិច។ នៅក្នុងផ្លែប៉ោម ១០០ ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករត្រឹមតែ ៥,៨ ក្រាមតែប៉ុណ្ណោះ។
៣. ផ្លែត្របែក
នៅក្នុងផ្លែត្របែកគឺសំបូរទៅដោយវីតាមីន C និង A ដោយវាមានជាតិស្ករត្រឹមតែ ៤,៧ ក្រាម ក្នុង ៨៥ ក្រាមតែប៉ុណ្ណោះ។
៤. ផ្លែស្រ្តប៊ឺរី
នៅក្នុងផ្លែស្រ្តប៊ឺរីគឺសំបូរទៅដោយវីតាមីន C វាផ្ទុកជាតិស្ករត្រឹមតែ ០,៧ ក្រាមតែប៉ុណ្ណោះនៅក្នុង ១០០ ក្រាម។
ចុចអានបន្ត៖
តិចនិកជួយសម្រក ៤ គីឡូចំណាយពេលត្រឹមតែមួយខែតែប៉ុណ្ណោះ