មិនត្រឹមតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ពោតបារាំងនៅមានអត្ថប្រយោជន៍ដ៏ម្លឹង?
- 2019-11-19 07:10:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
មិនត្រឹមតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ពោតបារាំងនៅមានអត្ថប្រយោជន៍ដ៏ម្លឹង?
ពោតបារាំងត្រូវបានគេយកមកធ្វើជាបន្លែសម្រាប់ចម្អិនអាហារនានា។ ភាគច្រើនគេយកមកវាមកធ្វើជាបន្លែអន្លក់បន្ថែមអាចជាដុត អាំង បំពង ស្ងោរនិងបរិភោគស្រស់ៗតែម្តង។ ក្រៅពីរសជាតិដ៏ទាក់ទាញវាក៏មានអត្ថប្រយោជន៍រួមមាន៖
**១ ជួយកាត់បន្ថយជាតិស្ករក្នុងឈាម។វាសមស្របសម្រាប់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែមនិងអ្នកដែលកំពុងគ្រប់គ្រងជាតិស្ករនិងទម្ងន់។**
២ កាត់បន្ថយអាការៈទល់លាមកព្រោះមានស្លេសដែលជួយបន្ទន់លាមកនិងល្អសម្រាប់ការតមអាហារដោយសារវាមានជាតិសរសៃ។
៣ ជួយបញ្ចុះកូឡេស្តេរ៉ុលក្នុងខ្លួន។
៤ កាត់បន្ថយហានិភ័យរលាកក្រះពះនិងជួយព្យាបាលជម្ងឺដំបៅក្រពះ។
៥ មានសារធាតុ folate ខ្ពស់ជួយពង្រឹងកោសិកាឈាមក្រហមនិងល្អសម្រាប់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះក្នុងការអភិវឌ្ឍន៍ទារក។
របៀបទទួលទានពោតបារាំង
អ្នកអាចកាត់វាជាចំណែកតូចៗឬក៏លាងទឹកញុំាទាំងមូលក៏បានទៅតាមមុខម្ហូបដែលខ្លួននិយមចូលចិត្ត។
ចុចអានបន្ត៖
អស់កង្វល់បញ្ហាប្រះកែងជើងជាមួយរូបមន្តធម្មជាតិងាយៗ