មក​ស្គាល់​មុខ​ម្ហូប​កំពូល​ៗ​ទាំង​១០​នៅ​កូរ៉េ​ ជាមួយ​វីដេអូ​រៀន​ធ្វើ​ងាយៗ

  • 2019-09-03 13:00:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

បើ​និយាយ​ពី​ប្រទេស​កូរ៉េ​ខាង​ត្បូង​គេ​ប្រាកដ​ជា​នឹក​ដល់​ហ្វេសិន ការ​តែង​ខ្លួន ឬ​ក៏​បច្ចេកវិទ្យា​ផ្សេង​ៗ​ដែល​មាន​ការ​វិវត្ត​ឥត​ឈប់ឈរ។ យ៉ាង​ណា​ក្ដី ម្ហូប​អាហារ​របស់​ប្រទេស​នេះ​ក៏​មាន​ការ​វិវត្ត​និង​សម្បូរ​បែប​ច្រើន​យ៉ាង​ដែរ ជា​ពិសេស​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចូល​ចិត្ត​មើល​រឿង​ភាគ​កូរ៉េ​​នឹង​អាច​ចាប់​អារម្មណ៍​ច្រើន​ពី​ចំណុច​នេះ។ ថ្ងៃ​នេះ កញ្ញា​ នឹង​បង្ហាញ​ជូន​ពី​មុខ​ម្ហូប​ដ៏​ពេញ​និយម​ចំនួន​១០​មុខ​នៅ​ប្រទេស​កូរ៉េ​ខាង​ត្បូង រួម​ជាមួយ​វីដេអូ​បង្រៀន​ធ្វើ​ងាយ​ៗ​ដែល​ប្រិយមិត្ត​អាច​សាក​ល្បង​រៀន​ធ្វើ​តាម​បាន​បើ​សិន​ជា​ចាប់​អារម្មណ៍

១០. Haemul Pajeon (នំផេនខេក​ជាមួយ​អាហារ​សមុទ្រ)

៩. Tteokbokki (នំ​ម្សៅ​អង្ករ​ហឹរ​ៗ)

៨. Samgyeopsal (BBQ សាច់​ជ្រូក)

៧. Instant noodles (មី​ស្រុះ​កូរ៉េ)

៦. Chimaek (មាន់​បំពង)

៥. Bibimbap (​ប្រភេទ​អាហារ​សុខភាព​ដែល​​មាន​រៀប​បន្លែ និង​គ្រឿង​ផ្សំ​ផ្សេង​ៗ​ពី​លើ​បាយ)

៤. Bulgogi (សាច់គោ BBQ បែប​កូរ៉េ)

៣. Japchae (គុយទាវ​ឆា​​កូរ៉េ)

២. Jjajangmyeon (មុខ​ម្ហូប​បែប Spaghetti)

១. Kimchi (គីមឈី)

 

ប្រភព៖ Spiceee ប្រែសម្រួល៖ ស្វាយ វ៉ាន់ថន

អត្ថបទពេញនិយម