​​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ ត្រូវតែ​ចៀសវាង​អាហារ​ទាំង​នេះជាដាច់ខាត​

  • 2017-05-24 07:13:40
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

មាន​សម្ពាធ​ច្រើនណាស់​បើ​និយាយ​អំពី​របប​អាហារ​របស់​មនុស្ស​ស្រី ជាពិសេស​នៅពេល​នាង​មាន​ផ្ទៃពោះ​តែម្តង​។ ថ្វីបើ​វា​មើល​ទៅ​ល្អ​ចំពោះ​សុខភាព​ក៏ដោយ តែ​អាហារ​ខ្លះ​អាច​នឹង​ធ្វើឲ្យ​ស្ត្រី និង​កូន​ក្នុង​ផ្ទៃ​គ្រោះថ្នាក់​បាន​ដែរ​។ ដូច្នេះ​សូម​ណែនាំ​នូវ​អាហារ​មួយ​ចំនួន ដែល​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​គួរតែ​យល់ដឹង និង​ព្យាយាម​ចៀសវាង​វា​ឲ្យបាន​ក្នុងពេល​មាន​ផ្ទៃពោះ​៖

  • ស៊ុត​ឆៅ ឬ​ឆ្អិនមិនល្អ​ ​

  • ​អាហារ​សមុទ្រ​​ឆៅ​

  • ​តែ​ឬ​ស​ឈើ​

  • សណ្តែក​បណ្តុះ ឬ​បន្លែ​​ឆៅ​

  • ​អាហារ​ដែមានជាតិប្រៃខ្លាំង និង​ប៊ីចេងខ្ពស់​

  • អាហារ​ដែល​អ្នក​មាន​ប្រតិកម្ម​ជាមួយ ឬ​អាឡែ​ហ្ស៊ី​

  • ​ជាតិ​ផ្អែម​សិប្ប​និមិត្ត ជាពិសេស​ភេសជ្ជៈ​មាន​ជាតិ​ផ្អែមៗ​តែម្តង​

  • ទឹកឃ្មុំ​

  • ​អាហារ​សល់ (ទោះ​ទុក​ក្នុង​ទូរ​ទឹកកក​ហើយ​ក៏​ដោយ)៕ ​

​ប្រភព​៖ thehealthsite

អត្ថបទៈ Health.com.kh

អត្ថបទពេញនិយម