ធ្លាប់ញ៉ាំស្លាបមាន់ចៀនហឹរៗ តែមិនទាន់ដឹងពីវិធីធ្វើមែនអត់? អីចឹងតោះ មករៀនធ្វើជាមួយ Kanha ទាំងអស់គ្នាតែម្ដង!
គ្រឿងផ្សំ
- ស្លាបមាន់ កន្លះគីឡូ
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រា
- ម្រេច (បង់តាមចូលចិត្ត)
- ម្សៅបំពង
- ប្រេងឆា
- ខ្ទឹមស ១ស្លាបព្រា
- ទឹកម្ទេស ២០០ម.ល
- ស្ករត្នោត ២ស្លាបព្រា
- ល្ង
វិធីធ្វើ
- យកស្លាបមាន់ប្រឡាក់អំបិល ម្រេច ច្របល់ឲ្យចូលគ្នា រួចទុកចោល ៣០នាទី សឹមប្រឡាក់ជាមួយម្សៅបំពង។
- យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្ដៅ ដាក់ស្លាបមាន់ចៀនល្មមឆ្អិនល្អ រួចស្រង់យកមកទុកឲ្យស្រស់ខ្លាញ់។
- យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ ខ្ទឹម ទឹកម្ទេស ស្ករត្នោត កូរចូលគ្នាឲ្យសព្វ រួចដាក់ស្លាបមាន់ដែលចៀនរួចហើយកូរចូលជាមួយគ្នា និងរោយល្ងតាមចូលចិត្ត។
ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោមនេះ៖
ប្រភព៖ Tu Sureewan
ប្រែសម្រួល៖ ស្វាយ វ៉ាន់ថន