អ្នកកំពុងត្រូវការជាតិកាល់ស្យូម គួរទទួលទានអាហារ ៥ ប្រភេទនេះ
- 2020-01-06 04:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
អ្នកកំពុងត្រូវការជាតិកាល់ស្យូម គួរទទួលទានអាហារ ៥ ប្រភេទនេះ
នៅពេលអ្នកចង់ទទួលទានអាហារណាដែលផ្ទុកជាតិកាល់ស្យូមអ្នកប្រហែលជាគិតដល់ទឹកដោះគោមុនគេ។ តែកុំភ្លេចថា ក្រៅពីទឹកដោះគោ នៅមានអាហារជាច្រើនប្រភេទទៀតផ្ទុកកាល់ស្យូមច្រើនជាងទឹកដោះគោទៀតឯណោះ។ ចង់ដឹងថាអាហារទាំងនោះមានអ្វីខ្លះ សូមអាននូវខាងក្រោម៖
១. ឈីស
ឈីសជាផលិតផលដែលកើតចេញពីប្រូតេអុីនទឹកដោះគោ។ ប្រសិនបើអ្នកសាកល្បងចម្អិនអាហារតាមបែបលោកខាងលិចដោយប្រើឈីស នោះវានឹងជួយបង្កើនកាល់ស្យូមដ៏រាងកាយរបស់អ្នក។ តែអ្នកក៏មិនត្រូវទទួលទានវាច្រើនពេកដែរ ព្រោះវាផ្តល់ថាមពលខ្លាំងដែលអាចនាំឲ្យកើតជំងឺធាត់។
២. ទឹកដោះគោជូ
ទឹកដោះគោក៏ជាផលិតផលមួយដ៏ល្អដែរ ព្រោះវាមានផ្ទុកជាតិ fermented ដែលមានអតិសុខុមប្រាណមានសុខភាពល្អនិងផ្តល់ឲ្យជាតិកាល់ស្យូមខ្ពស់និងប្រតេអុីន។ ប្រសិនបើអ្នកចង់បានកាល់ស្យូមនៅក្នុងទឹកដោះគោជូ ចូរអ្នកព្យាយាមទទួលទានទឹកដោះគោណាដែលមិនផ្ទុកស្ករច្រើន។
៣. ពពួកគ្រាប់ធញ្ញជាតិ
សម្រាប់អ្នកមិនចូលចិត្តឬប្រតិកម្មទៅនឹងផលិតផលកំប៉ុង អាចមកសាកជាមួយនឹងប្រភេទគ្រាប់ធញ្ញជាតិដូចជា គ្រាប់ល្ងខ្មៅ គ្រាប់ flaxseedsគ្រាប់ល្ងស គ្រាប់ chia ដែលសំបូរទៅដោយកាល់ស្យូមច្រើនជាងទឹកដោះគោទៀតឯណោះ។
៤. ត្រីសាឌីន
តើអ្នកដឹងទេថា ត្រីសាឌីនកំប៉ុងក៏មានផ្ទុកកាល់ស្យូមដែរនោះ? តាមរយៈការទទួលទានទាំងឆ្អឹងត្រីសាឌីនគឺជាប្រភពនៃកាល់ស្យូមល្អសម្រាប់រាងកាយរបស់អ្នក។
៥. បន្លែបៃតង
បន្លែស្លឹកបៃតងគួរតែកុំរំលងក្នុងការទទួលទានប្រចាំថ្ងៃនោះឡើយ ព្រោះវាជាប្រភពកាល់ស្យូមរួមមាន ខាត់ណា ឃ្លោក ដំឡូងមី ផ្កាខាត់ណា ស្លឹក chaplo ជួយសម្រួលដល់កោសិកាឈាមក្រហមនិងកាត់បន្ថយហានិភ័យជំងឺស្លេកស្លាំង។
រូបភាព៖ Pinterest
ចុចអានបន្ត៖
ទទួលទានអាហារ ៥ មុខនេះជួយទប់ទល់នឹងជំងឺវង្វេងស្មារតី