មាន​អ្នក​ដឹង​តិច​ណាស់​! ថា​ហេតុ​អី​ម្នាស់​ត្រូវ​ត្រាំ​ទឹក​អំបិល​សិន​មុន​ញ៉ាំ​

  • 2019-03-27 08:35:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ម្នាស់​ជា​ផ្លែ​ឈើ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​នៅ​តំបន់​ត្រូពិក​ វា​គឺ​ពេញ​និយម​ខ្លាំង​ណាស់​ គេ​ចូល​ចិត្ត​វា​ព្រោះ​ថា​វា​មិន​ត្រឹម​តែ​ផ្អែម​ ងាយ​ញ៉ាំ​ទេ​តែ​វា​ពោរពេញ​ដោយ​អត្ថប្រយោជន៍​យ៉ាង​អស្ចារ្យ​ដល់​សុខភាព​របស់​មនុស្ស​។​ វា​មាន​ជាតិ​ទឹក​ខ្ពស់​ និង​មាន​កាឡូរី​ទាប​ លើស​ពី​នេះ​វា​ក៏​សម្បូរ​ជាតិ​ប៉ូតាស្យូម​ដែរ។​ ញ៉ាំ​ម្នាស់​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ដំបៅ​និង​ធ្វើ​ឲ្យ​សុខភាព​ល្អ​។

ប៉ុន្តែ​ពេល​ញ៉ាំ​អ្នក​ខ្លះ​ធ្លាប់​មាន​បទពិសោធន៍​ ហើម​អញ្ចាញ​ធ្មេញ កើត​មុន​ ឬ​ហើម​បបូរ​មាត់​ពេល​ញ៉ាំ​វា​ហើយ។​ តើ​មក​ពី​ហេតុ​អ្វី​?​

ទាំង​នេះ​ជា​បញ្ហា​ធម្មតា​ទេ​ ដោយ​សារ​តែ​ម្នាស់​មាន​អង់ស៊ីម​ Bromelain ដែល​ងាយ​ធ្វើ​ឲ្យ​អាលាក់ស៊ី។​ បន្ទាប់​ពី​ញ៉ាំ​ម្នាស់​ហើយ​ បើ​សិន​ជា​អ្នក​អាលាក់ស៊ី​រាង​កាយ​របស់​អ្នក​នឹង​លេច​ចេញ​អាការៈ​ដូច​ជា​ ឈឺចាប់​ ក្អួត​ ឈឺ​ពោះ​ រាករូស​ និង​រមាស់​ជាដើម​។

សម្រាប់​ដោះ​ស្រាយ​ជា​មួយ​បញ្ហា​នេះ​គឺ​ស្រួល​ណាស់​ ចាស់​ៗ​ពី​ដើម​មុន​ពេល​ញ៉ាំ​ម្នាស់​ ពួក​គាត់​ត្រាំ​វា​ចោល​ក្នុង​ទឹក​អំបិល​ ២០​​នាទី​សិន​។​ ធ្វើ​បែប​នេះ​នឹង​ជួយ​កម្ចាត់​សារធាតុ​ដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​អាលាក់ស៊ី​ និង​ធ្វើ​ឲ្យ​ម្នាស់​កាន់​តែ​ផ្អែម​៕

ចុចអាន៖ មក​ដឹង​អត្ថប្រយោជន៍​ទាំង​ ៧ យ៉ាង​របស់​ម្នាស់​ដែល​អ្នក​គួរ​តែ​ញ៉ាំ​ឲ្យ​បាន​រាល់​ថ្ងៃ

ប្រភព៖ emdep ប្រែ​សម្រួល៖ ឃួន​ សុលីកា

អត្ថបទពេញនិយម