រៀនធ្វើសាច់ជ្រូកបំពងស្រួយជ្រលក់ទឹកត្រីហឹរៗ ងាយៗតែឆ្ងាញ់ខ្លាំង!
- 2018-09-05 09:26:44
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
រៀនធ្វើសាច់ជ្រូកបំពងស្រួយជ្រលក់ទឹកត្រីហឹរៗ ងាយៗតែឆ្ងាញ់ខ្លាំង!
ថ្ងៃនេះ កញ្ញាសូមចែករំលែកអំពីមុខម្ហូបងាយមួយគឺ "សាច់ជ្រូកបីជាន់បំពងជ្រលក់ទឹកត្រីហឹរ" ដែលអាចធ្វើជាម្ហូបញ៉ាំជាមួយបាយក៏បាន ឬធ្វើជាគ្រឿងក្លែមញ៉ាំលេងៗក៏បាន។
គ្រឿងផ្សំសម្រាប់សាច់ជ្រូក៖
សាច់ជ្រូកបីជាន់ ៧ខាំ
ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
ម្សៅបំពងស្រួយកន្លះចានគោម
គ្រឿងផ្សំសម្រាប់ទឹកត្រី៖
ម្ទេសក្រៀមម៉ដ្ឋតាមចូលចិត្ត
អង្ករលីង ២ស្លាបព្រាបាយ
ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកអំពិលទុំ ១ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
ក្រូចឆ្មារតាមចូលចិត្ត
ស្លឹកខ្ទឹមដើមខ្ទឹមតាមចូលចិត្ត
ចំពោះវិធីធ្វើ ប្រិយមិត្តអាចទស្សនានិងរៀនធ្វើបានដោយងាយតាមរយៈវីដេអូខាងក្រោម៖
មើលហើយកុំភ្លេចសាកល្បងធ្វើញ៉ាំណា!
ចុចអាន៖