ម្ហូបប្រៃជ្រុល? ប្រើវិធី ៤ នេះកែរសជាតិម្ហូបឲ្យឆ្ងាញ់ដោយមិនប្រើទឹក
- 2019-03-25 10:45:57
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ម្ហូបប្រៃជ្រុល? ប្រើវិធី ៤ នេះកែរសជាតិម្ហូបឲ្យឆ្ងាញ់ដោយមិនប្រើទឹក
ដាក់ទឹកត្រី ឬអំបិលជ្រុលមែនអត់? ថ្ងៃនេះកញ្ញាសូមណែនាំវិធីកែម្ហូបប្រៃឲ្យឆ្ងាញ់ដូចរសជាតិដើមវិញ។ មកសាកវិធីទាំងបួនខាងក្រោមទាំងអស់គ្នា៖
វិធីទី១ ប្រើអង្ករបន្សាបជាតិប្រៃ
ប្រើអង្ករមួយក្ដាប់ដៃ
លាងវាឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកដាក់ចូលក្នុងក្រណាត់ស ចង់វាឲ្យជិតហើយណែនជាពីរស្រទាប់
ដាក់អង្ករដែលចងរួចចូលក្នុងឆ្នាំង ទុកវាចោលមួយស្របក់ អង្ករនៅក្នុងក្រណាត់ដែលត្រូវបានយើងទម្លាក់ចុះទៅនោះនឹងបឺតយកជាតិប្រៃចូលទៅ។ ធ្វើឲ្យសម្លរបស់យើងនៅសល់ជាតិប្រៃតិច ហើយអាចរក្សារសជាតិឲ្យឆ្ងាញ់វិញបាន។
វិធីទី២ ប្រើដំឡូងបារាំង
យកដំឡូងបារាំង ២ ផ្លែ ចិតសំបកចេញលាងទឹកឲ្យស្អាត
ដាក់ដំឡូងចូលក្នុងសម្លដែលមានជាតិប្រៃរហូតដល់វាឆ្អិន
ទុកវាចោលមួយភ្លេច រួចយកវាឡើង នោះសម្លនឹងមានរសជាតិស្រាលជាងមុន ជាតិប្រៃក៏ត្រូវបានកាត់បន្ថយដែរ
វិធីទី៣ ដាក់ស៊ុតស្ងោរចូលសម្លប្រៃ
ស្ងោរស៊ុត មិនថាវាជាពងមាន់ ឬពងទាទេ វានឹងជួយបឺតជាតិប្រៃចេញពីសម្ល
ដាក់ស៊ុតដែលស្ងោរហើយចូលក្នុងឆ្នាំងសម្ល មួយភ្លែត ជាតិប្រៃនឹងត្រូវបានកាត់បន្ថយ។ ស៊ុតពណ៌ក្រហមស្រូបយកជាតិប្រៃបានល្អជាងផ្នែកពណ៌ស។
វិធីទី៤ ប្រើជាតិផ្អែមនិងជូរដើម្បីបំបាត់ជាតិប្រៃ
សាកល្បងប្រើវិធីនេះទាំងអស់គ្នាដើម្បីកាត់បន្ថយជាតិប្រៃដោយមិនថែមទឹក៕
ចុចអាន៖ រូបមន្តធ្វើពងទាប្រៃឆ្ងាញ់ជាប់មាត់ ទុកញ៉ាំនៅផ្ទះក៏បាន ធ្វើលក់ក៏បាន