ទំនង​មែន​ ភ្លា​ត្រី​ខ​មី​ម៉ាម៉ា​ខ្ចប់​សំបក​គួង

  • 2017-11-21 20:34:45
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ម្ហូប​នេះ​លក្ខណៈ​កូន​កាត់​ថៃ​វៀតណាម​ ព្រោះ​គ្រឿង​ផ្សំ​សំខាន់​ៗ​មាន​ដូចជា​ មី​ម៉ាម៉ា​ ត្រី​ខ​កំប៉ុង​និង​បន្ទះ​ខ្ចប់​នំ​គួង​ ហើយ​គ្រឿង​ផ្សំ​ផ្សេងៗ​ទៀត​មាន​ដូច​ជា​ ខ្ទឹម​ក្រហម​ ជី​គិន​ឆាយ​ សាឡាត់​ ម្ទេស​ហាន់​ស្លឹក​គ្រៃ​ជី​រណា​និង​ក្រូច​ឆ្មា។​ វា​មើល​ទៅ​មាន​រសជាតិ​ផ្អែម​ជូរ​ហឹរ​ ដែល​យុវវ័យ​យើង​ប្រាកដ​ជា​ចូល​ចិត្ត។​ ឯ​វិធី​ធ្វើ​វិញ​កាន់​តែ​ងាយ​ស្រួល​ ដូច​វីដេអូ​ខាង​ក្រោម៖​

បញ្ជាក់​៖​ មុខ​ម្ហូប​នេះ​មិន​ចាំ​បាច់​រុំ​ដូច​នំ​គួង​ក៏​បាន ​​ញ៉ាំ​តែ​ភ្លា​មី​ត្រី​ខ​ក៏​ឆ្ងាញ់​ណាស់​ទៅ​ហើយ​

អត្ថបទ​៖​ Pencharm

អត្ថបទពេញនិយម