ប្លែកមាត់ម្ដង! មករៀនធ្វើទឹកតែបៃតងដាក់ចាហួយទន់ៗ (វីដេអូ)
- 2018-04-21 01:45:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ប្លែកមាត់ម្ដង! មករៀនធ្វើទឹកតែបៃតងដាក់ចាហួយទន់ៗ (វីដេអូ)
ធ្លាប់តែញ៉ាំតែបៃតងដាក់ទឹកដោះស្រស់ ឬទឹកដោះខាប់ហើយដាក់ទឹកកកត្រជាក់ៗ តែថ្ងៃនេះ យើងមកមើលវិធីធ្វើទឹកតែបៃតងដដែល គ្រាន់តែបន្ថែមចាហួយធ្វើពីតែបៃតងវិញម្ដង។
វិធីធ្វើ
-ដាំទឹក១លីត្រឱ្យពុះ ហើយចាក់តែបៃតង៣ខាំចូល កូរឱ្យសព្វ៥នាទីសឹមលើកចុះ
-ដួសទឹកតែបៃតង៣វែកចេញ ទុកសម្រាប់ធ្វើចាហួយពេលក្រោយ
-តែបៃតងដែលនៅសល់ ចាក់ស្ករស និងទឹកដោះគោស្រស់ចូល ហើយយកទៅក្លាសេក្នុងទូរទឹកកក២ម៉ោងចោល
-សម្រាប់ការធ្វើចាហួយវិញ យកទឹកតែបៃតងដែលដួសទុកអម្បាញ់មិញមករម្ងាស់លើចង្ក្រាន ហើយចាក់ម្សៅ ចាហួយ និងស្ករសចូលកូរឱ្យពុះសព្វ សឹមចាក់យកទៅក្លាសេឱ្យឡើងរឹង។ បន្ទាប់មក យកវាមកកាត់ដុំៗសម្រាប់ដាក់ចូលតែបៃតងជាការស្រេច៕
ចុចអាន៖ ភេសជ្ជៈក្រឡុក ៤មុខ សម្រាប់រដូវក្តៅ ងាយស្រួលអាចធ្វើនៅផ្ទះខ្លួនឯងបាន