មករៀនវិធីចម្អិនបង្គារបំពងខ្ទឹមសសម្រាប់មុខម្ហូបថ្ងៃនេះ
- 2020-04-17 01:30:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
មករៀនវិធីចម្អិនបង្គារបំពងខ្ទឹមសសម្រាប់មុខម្ហូបថ្ងៃនេះ
មិត្តនារីដែលជាស្ត្រីមេផ្ទះបានរកនឹកមុខម្ហូបសម្រាប់ថ្ងៃនេះហើយឬនៅ? បើនៅ អាចសាកល្បងធ្វើបង្គារបំពងខ្ទឹមសវិញមើល ងាយៗដូចកញ្ញានឹងបង្ហាញជូនខាងក្រោមនេះ៖
ចុចអាន៖ រៀនធ្វើមុខម្ហូបងាយៗ "ស្លាបមាន់ចៀនហឹរៗ"
គ្រឿងផ្សំ
-បង្គារស្រស់១គីឡូក្រាម
-ឫសជីង៉ាំង៉ូវ
-ខ្ទឹមស៦កំពិស
-ម្រេចម៉ត់១ស្លាបព្រា
-អំបិល១ស្លាបព្រា
-ម្សៅបំពង
-ប្រេងសម្រាប់បំពង
ចុចអាន៖ ម្ហូបខ្មែរពិសេស៣មុខ ស្រីៗគួរចេះធ្វើដើម្បីចងចិត្តស្វាមី
វិធីធ្វើ
-ដំបូងយកបង្គារមកលាងទឹកឱ្យស្អាត វះយកសរសៃខ្មៅៗនៅខាងខ្នងចេញ បន្ទាប់មកយកទៅប្រឡាក់នឹងម្សៅបំពងឱ្យជាប់តិចៗបានហើយ។
-ដាក់ប្រេងក្នុងខ្ទះឱ្យក្ដៅ សឹមយកបង្គារប្រឡាក់ម្សៅទៅដាក់បំពងឱ្យឡើងក្រហម ដួសទុកមួយអន្លើ។
-យកឫសជីង៉ាំង៉ូវ ខ្ទឹមស បុកចូលគ្នា និងរោយម្រេចពីលើបន្តិចផង។
-យកខ្ទះដែលសល់ពីការបំពងបង្គារមកដាក់ឱ្យក្ដៅឡើងវិញ រួចចាក់គ្រឿងដែលបុកចូលគ្នាខាងលើចូលឱ្យក្រៀម សឹមចាក់បង្គារបំពងរួចចូលច្របល់ឱ្យសព្វជាការស្រេច៕