ចែករំលែកវិធីប្រឡាក់សាច់ជ្រូកបីជាន់ បំពងស្រួយឆ្ងាញ់ជាប់មាត់
- 2019-07-02 10:30:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ចែករំលែកវិធីប្រឡាក់សាច់ជ្រូកបីជាន់ បំពងស្រួយឆ្ងាញ់ជាប់មាត់
គ្រាន់តែឃើញហើយ ក៏ដឹងថាទំនងដែរ ប៉ុន្តែចង់ដឹងថារសជាតិឆ្ងាញ់ដល់កម្រិតណានោះ លុះត្រាតែសាកបញ្ចេញស្នាដៃ តាមរយៈវិធីងាយៗដូចខាងក្រោមនេះសិន។
គ្រឿងផ្សំនិងរបៀបធ្វើមានដូចជា៖
កាត់ខ្លីៗប្រវែងប្រហែលមួយចង្អាម និងមានបន្ទះស្តើងល្មម
ដាក់អំបិល១ស្លាបព្រាកាហ្វេចូល ដើម្បីឲ្យប្រៃឡមៗ
គោះពងមាន់២គ្រាប់ ដាក់ចូលបន្ថែម
ប្រឡាក់ចូលគ្នា ហើយត្រាំទុកចោលពី ២០-៣០ នាទី
បន្ទាប់មកទៀត ដាក់ម្សៅបំពងចូល ២ស្លាបព្រាបាយ ប្រឡាក់ឲ្យសព្វល្អ
**អាចជ្រលក់ជាមួយទឹកត្រីកោះកុង ឬទឹកជ្រលក់ផ្សេងៗទៀត តាមចំណង់ចំណូលចិត្តរបស់អ្នក៕
កុំភ្លេចសាកធ្វើញ៉ាំនៅផ្ទះទាំងអស់គ្នាណា!