ទម្លាប់ញ៉ាំអាហារ៦យ៉ាងដែលជួយឲ្យស្រីៗជប៉ុនស្លីម
- 2017-01-19 03:13:07
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ទម្លាប់ញ៉ាំអាហារ៦យ៉ាងដែលជួយឲ្យស្រីៗជប៉ុនស្លីម
ស្រីៗយើងភាគច្រើនចង់បានរាងស្លីមប៉ុន្តែពិបាកក្នុងការញ៉ាំអាហារ និងមិនដឹងថាត្រូវញ៉ាំរបៀបណា។ ថ្ងៃនេះកញ្ញាសូមនាំទាំងអស់គ្នាមកស្គាល់នូវការញ៉ាំអាហារទាំង៦យ៉ាងរបស់ស្ត្រីជប៉ុនដែលនាំឲ្យគេមានរាងស្អាត។
១ របបអាហារសម្បូរបែបនិងមានតុល្យភាព៖ វាជាការយល់ខុសប្រសិនយើងគិតថាជប៉ុនបរិភោគតែ Shushi។ ពួកគេចូលចិត្តត្រី, សារាយ, បន្លែ, សណ្ដែក, អង្ករ, ផ្លែឈើ, និងតែបៃតងជាដើម។ អាហារជប៉ុនគឺល្អនិងមានតុល្យភាពខ្ពស់។
២ វិធីចម្អិនម្ហូប៖ ជប៉ុនចម្អិនអាហារដោយស្ងោ ចៀន ចំហុយ ឬដុតនៅក្នុងចានដែកពិសេសដែលប្រើប្រេងតិចបំផុត។ បន្លែត្រូវហាន់ជាចំណិតតូចៗដែលមើលទៅស្អាតហើយឆាប់ឆ្អិន។ ការធ្វើបែបនេះអាចរក្សាអាហារូបត្ថម្ភរបស់វាបានល្អ។
៣ របៀបនៃការញ៉ាំ៖ ពួកគេបរិភោគយឺតៗជាមួយបំណែកតូចៗ និងចានមានទំហំតូច។ ចាននិមួយៗមិនមានម្ហូបហូរហៀរទេដែលអាចបញ្ជាក់បានថាពួកគេនឹងមិនញ៉ាំលើសកំណត់។
៤ បាយ៖ ដូចគ្នាទៅនឹងយើងដែរ ពួកគេញ៉ាំបាយមិនមែននំប៉័ងព្រោះស្រូវអង្ករគ្មានជាតិអំបិលឬប៊ឺដែលមិនអាចឲ្យធាត់បាន។
៥ អាហារពេលព្រឹកគឺជាអាហារចម្បង៖ វាជាអាហារចម្បងរបស់ពួកគេ ដែលជាធម្មតាមានត្រី, អង្ករ, ពង ទាចៀន, ស៊ុប, ម្ហូបម្យ៉ាងជាមួយសណ្ដែកបៃតង, សារាយ និងតែ។
៦ បង្អែមមិនសូវផ្អែម៖ ភាគតិចណាស់ដែលពួកគេញ៉ាំបង្អែម ហើយក៏មិនសូវមានខេកអីដែរ។ បង្អែមពួកគេភាគច្រើនមានជាតិខ្លាញ់តិច និងជាតិស្ករតិច។
ប្រភព៖ Brighside